Minulou sobotu jsem projížděla lajky a komentáře na svém FB účtu a všimla jsem si lajku od Restaurant Day Brno. Pochopitelně jsem byla zvědavá co to je, tak jsem celý jejich profil prošmejdila včetně stránek co se jim líbí a narazila tak poprvé na DEBUT!
Ostuda je, že většina lidí se o DEBUTu dozvěděla z novin a mě tato informace dlouhou dobu míjela. Stydím.
Nicméně jsem se rozhodla, že si tam jednou určitě zajdu. Jenže, protože už se znám a vím, že když si řeknu "jooo tam jednou zajdu" tak se pak nemůžu rozhoupat a nakonec z toho při nejhorším třeba i sejde úplně, rozhodla jsem se najít si první nadcházející událost a přihlásit se HNED!
BRAMBOROVÝ KRÉM - Hodnotím jako TOP z celého menu! |
A co to ten tajemný DEBUT vlastně je? Gastronomický, gastronautický nebo gastrosexuální zážitek, jak chcete! Stalo se vám někdy, že jste pozvali partu přátel k sobě na večeři? A chutnalo jim? Kamarádům Josefa Skládanky a Vladimíra Kokolii očividně moc! Jinak si nedovedu vysvětlit jejich odhodlané nasazení k realizaci bytové restaurace, kam si můžete i vy zajít vychutnat domácí a s láskou připravené jídlo, tak jak jsem to v pondělí měla čest zažít já.
POMALU PEČENÉ VEPŘOVÉ S HOŘČIČNOU OMÁČKOU, PEČENOU CIBULÍ A RAJČATY. |
CITRONOVÝ KOLÁČ |
No a pak už se jen můžete těšit na příjemnou společnost nadaného a velmi skromného kuchaře (hovořím-li o Jožovi, na Vladimíra si posvítíme příště :)), na prostředí typického Brněnského bytu s vysokými stropy a na spolustolovníky, ve kterých můžete jistě najít nové přátele. Nás se sešlo 6 a výborně jsme si rozuměli. Suma sumárum jsem se výtečně najedla, skvěle pobavila a odcházela s nenahraditelným zážitkem.
Týmu DEBUTu přeji ať jim elán vydrží, ať jim zůstane láska pro vaření a především děkuji za skvělý večer! Brzy na shledanou :)
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za každý komentář! :)