Pomalu začíná grilovací sezona a tak jsme i my dostali chuť na
vypečený masíčko.
Místo stejku jsme ale raději zvolili
rybičku. Kdo jste z Brna, doporučuju prodejnu Ocean 48 v OC Letmo na Hlavním
nádraží. Mají tam čerstvé ryby za slušné ceny. Já jsem se rozhodla pro
lososovitého pstruha. Z jedné velké ryby se pohodlně najíte 2.
Bříško pstruha jsem potřela olivovým
olejem s rozetřeným česnekem a solí, vyskládala kolečky citronu (pokud je
chemicky ošetřený tak raději bez kůry) a bylinkami. Použila jsem ty, co mám
doma. Bazalku a Oregano. Nicméně ve finále mi maso přišlo málo slané,
takže solí nešetřete :).
Maso se krásně rozpadalo a chutnalo
výborně. Jen té soli mohlo být, jak jsem řekla, víc. K rybě můžeme podávat
salát.
Kromě pstruha jsme si na gril přidali
ještě kozí sýr ala Sedlčanský hermelín, pokapaný oliváčem a posypaný kořením na
sýr. Lenička nám k tomu udělala výborný salát se zálivkou z pikantní hořčice.
VYZKOUŠEJTE!
A ostatní si pochutnávali na kuřecím.
Milenci se
milujoooooou <3
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za každý komentář! :)