7. února 2014

GRILOVÁNÍ NA TERASE - OCEAN 48



Grilování čerstvých ryb v Brně? V zimě? Jasně!

To, že Ocean 48 prodává čerstvé ryby už asi víte. Možná jste ale netušili, že také každý pátek na jedné ze svých prodejen připravují dobroty, po kterých se budete oblizovat až za ušima. Děje se tak každý pátek na ulici Minská 113 a to od 13 do 19 hodin. Rybu Vám tam ugrilují před vašimi zraky a servírují na zateplené terase u kulatých stolečků "na stojáka". K tomu si můžete vzít vodovodu nebo si připlatit za víno.



Na Minskou se dostanete z tramvajové zastávky Česká trojkou nebo jedenáctkou. Vystoupíte na zastávce Burianovo náměstí, přejdete cestu a jste na místě. Pro ty, co nevlastní šalinkartu (a nejezdí na černo :)), doporučuju koupit 1 jízdenku za 27 Kč na 90 minut. Pohodlně Vám to bude stačit tam i zpět (a to se vyplatí :D), protože pokud nemáte v plánu se dlouho zdržovat, jídlo máte za minutku na stole a vzhledem k tomu, jak je dobré to zbaštíte cobydup.



My jsme si vybraly platýze s vídeňským salátem a dobře jsme udělaly. I když, v Oceanu 48 prostě nemůžete šlápnout vedle. Po tomto skvělém gastro zážitku jsem se tam rozhodně neobjevila naposled. Těším se na další a další a další dobroty!

Co vy? máte s Oceanem 48 zkušenosti? Už jste byli na grilování? Jestli ne, tak příští pátek!

4 komentáře:

  1. Taky to tam mám moc ráda, ani ta zima nevadí.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná grilovačka. :) Taky to máme rádi, když se takhle setká celá rodina. V poslední době je zveme hlavně my s manželkou, protože máme nový gril, tak vymýšlím různé věci. nedávno jsem si k němu dokoupil i pánve na gril a dělám v nich různé omáčky na zalití, které jsou k masu naprosto fenomenální. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! :)