17. září 2013

5D KINO - BRNO OC LETMO



Dneska mám pro vás něco speciálního. Jde o 5D kino! Kdo zná 3D kino asi tuší o co jde. Pět déčko můžete nyní nově navštívit v obchodním centru LETMO u hlavního nádraží v Brně. Jedno promítání trvá v závislosti na vybraném „filmu“ cca 5 minut a stojí 70 Kč (ok, 69 ale já na Baťovské ceny nehraju).  Odvážní můžou jít rovnou na zombíky nebo horor, ale my jsme si raději pro začátek vybrali Labyrint iluzí. V sále, dá-li se to tak nazvat, jsou pouze 4 sedadla. Dostanete brýle jako na 3D film, usadíte se a zábava může začít! Pokud čekáte nějaký promyšlený „příběh“ na 5 minut, musím vás zklamat, děj není nic moc. ALE TY EFEKTY! :D A konečně se dostáváme k tomu, proč 5D. Sedadla mění polohu téměř celou dobu promítání, takže to s vámi hází ze strany na stranu jako na kolotoči. Když necháte nohy pokrčené v kolenou, může se stát, že po nich něčím (měkkým) zezadu dostanete :D. Zajímavá chvilka nastane, když vás, i ve filmech ve kterých byste to nečekali, pokropí voda (nebojte se, účes si nezničíte, tolik jí není). Dokonce se mi párkrát stalo, že jsem vykřikla leknutím.


Ven jsem vylezla naprosto spokojená a šťastná jako dítě, co sleze z houpačky :D. Pokud si chcete zablbnout a přitom se nenamáhat fyzicky, naprosto doporučuju! A vlastně to doporučuju všem! Dětem vyberete třeba podmořský svět a vy se můžete jít bát do krvavého metra, na které se už teď celá třesu :D! Kdo jde?


8 komentářů:

  1. Takže asi jako kdybych si sedla na centrifugu u nás na vinobraní a do toho všeho házení mi ještě pustili film...no, zní to jako zážitek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím nevím jak bych to jakožto lekací člověk zvládala :D ovšem pět minut :D
    Sestrička

    OdpovědětVymazat
  3. Byl to úžasný zážitek!!! Všem doporučuju

    OdpovědětVymazat
  4. Metrofear runnrway bylo to super

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle si myslím, že je přidaná hodnota kina a fakt ot má smysl. Jinak do kina moc nechodím. Máme doma kvalitní sedací soupravu do U od https://inelis.cz/sherry/ a tak raději sednu doma a pustím si film na velké televizi. Máme 4K chytrou televizi, takže tam není co řešit. Kvalita obrazu a zvuk jsou jako víno! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! :)