6. září 2015

Divadelní sklep Nekonečno

V Nekonečnu se střídá období luxusního jídla s jídlem průměrným. Netuším čím to je, ale je to tak. V kuchyni i na place se často vyskytují učni. Je skvělé, že jim tímto restaurace dává potřebnou praxi. Párkrát sice došlo k poněkud rozpačitým zážitkům jako vylití kofoly do rozkroku, nepřinesení polévky atd., ale když nejde o život, však to znáte. 

S radostí vzpomínám na jídlo, které mi v Nekonečnu chutnalo nejvíc, a sice krůtí stehno s dýňovým zelím a bramborovým knedlíkem. Meníčka fotí a dávají na facebook, takže se můžete před polednem podívat, co mají dobrého. Výběr je poměrně široký a vždy máte možnost si vybrat z týdenního menu, což je většinou nějaký salát či lehčí jídlo. 

Obsluha je velmi rychlá a příjemná ( a učni zábavní :)).

Nejlepší je letní zahrádka se šumící vodou, schovaná ve vnitrobloku. To si i u toho rychlého pracovního oběda pořádně odpočinete.

Několikrát jsme si Nekonečno vybrali i jako útočiště večerních hodin a bujarých narozeninových oslav a udělali jsme dobře. Ve stálé nabídce jídelního lístku najdete vynikající burgery, nakládaný hermelín a spoustu dalších dobrot. V točené kofole se mi navíc posledně objevil smajlík :D. 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)