25. června 2013

GASTRONAUTKA na cestách

O víkendu bylo v Praze United Islands (kdo byl?). Po velkých peripetiích s ubytováním jsme nakonec v Pze zůstali jen v pátek. Sobota grilování v Příbrami, neděle Hoštice a pondělí Kroměříž. Nudit historkama vás nebudu. Jen pár fotek :).


LOVE VOLE


Lidé se dělí na dvě skupiny. Na ty, co nápis přečtou a na ty, co nechápou. A co ty?


Zapečené žampiony s nivovou omáčkou


Kuřecí v jogurtu, vepřové v koření


Vepřové s nivovou omáčkou a zapečené brambory


Mojito s jahodama


------------------------------------------------------------------------------------------------


Noky s rajčaty, česnekem, rukolou a libečkem


Dary z Anglie - koňak, ořechové sušenky, čokoládové pralinky <3

-------------------------------------------------------------------------------------

Kroměříž









Shrnutí? Byl to perfektní a chutný víkend. Díky všem, co za to můžou!


3 komentáře:

  1. ta placka je úžasná! a všecičko jídlo taky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no vidíš, a já hned nepochopila (naštěstí ne jediná) co to znamená :D :D.

      Vymazat
  2. Já osobně rád kombinuji cestování za gastronomií jak v Čechách, tak i občasné výjezdy do zahraničí. Vloni jsme byli se ženou v Brazílii a bylo to hodně zaměřené právě na jídlo. :) Ale poprvé v životě jsem viděl, jak se pěstuje na plantážích vánoční kaktus. Vidět to tak v červenci je docela zajímavé a trochu netypické. :) Ale mám rád cestování za jídlem i v Čechách a na Slovensku. To vyrážíme tak jednou za čtrnáct dní až měsíc. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! :)